Behandlinger

Healingen virker på alle planer i dit liv, såvel fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt. Du kan vælge imellem en enkelt eller flere behandlinger, eller du kan gå ind i et forløb, der strækker sig over syv gange i løbet af et halvt år.


I dette dybe og forvandlende forløb, arbejder du med alle aspekter af dit liv; fra din fundamentale tryghed i livet, dine følelser og relationer, til dit udtryk og manifestation - og ikke mindst din forbindelse til den spirituelle verden. Se link 


Jeg har en holistisk indfaldsvinkel og tror på, at krop og sjæl hænger sammen. Når du kommer med en fysisk udfordring, vil healingen også have indflydelse på dit sind og omvendt.


Det er min erfaring, at tanker er meget power fulde – det du tænker har indflydelse på det, du føler og gør – på dit sprog, og mange af vores tanker er faktisk ubeviste.

Derfor arbejder jeg med overbevisninger: Hvad er det for tanker, du har om dig selv, om andre mennesker, din plads her på jorden osv. – en måde at arbejde med overbevisninger er igennem bekræftelser, som kan omformuleres til en bøn f eks: Jeg beder om at måtte give slip på mine bekymringer og tage imod lethed og glæde i mit liv.


På den måde bliver du opmærksom på din krop, dine følelser og dine tanker – og får mulighed for at ændre din måde at tænke på og dermed dine overbevisninger og handlinger. Du vil opdage, at du kan skifte fokus til det, du gerne vil opnå, fremfor eksempelvis at gentage dine bekymringer.


Jeg starter altid healingen med en bøn om, at den guddommelige verden må være til stede under healingen, og om at den må bringe dig det højeste og bedste. Denne bøn kunne også indeholde det, du specifikt ønsker hjælp til.

Jeg anbefaler ofte homøopatisk medicin samtidig med zoneterapi, fordi det forstærker og understøtter effekten.

Zoneterapi er en behandling, hvor man via tryk på fødderne stimulerer kroppens energibaner, der kan være blokerede pga. overbelastning, sygdom, stress osv. Når disse energibaner er ublokerede, flyder energien frit, og kroppen kan restituere sig selv og komme i balance.


Jeg har rigtig gode erfaringer med zoneterapi til babyer med fordøjelses – og søvnproblemer, forstoppelse, kolik, forkølelse, væske i ørerne, udslet og uro. Babyer er yderst modtagelige overfor zoneterapi, de behandles nænsomt og i kortere tid end voksne – og de nyder at få nusset fødderne.Homøopatisk rådgivning

Jeg tilbyder homøopatisk rådgivning ifm zoneterapi og healing, samt opfølgning pr telefon.


Jeg har rigtig gode erfaringer med homøopatisk behandling til babyer med forstoppelse, ondt i maven, forkølelse, udslet, søvnbesvær og uro.


Men alle kan have stor glæde af homøopatisk behandling – f eks ubalance omkring fordøjelse, menstruation, søvn, stress, manglende energi og livsglæde samt problemer med immunforsvar (eksempelvis gentagne forkølelser, hals -og blærebetændelser).

Homøopatisk medicin er en blid og effektiv behandlingsform, som går ud på at skabe balance i både krop, sjæl og ånd. Det betyder at man behandler årsagen til ubalancen og ikke blot symptomerne.


Homøopatisk medicin består kun af naturlige ingredienser uden bivirkninger og er så stærkt potenseret (fortyndet), at alle kan tåle det – også babyer.