Zoneterapi – også for babyer.

Zoneterapi er en behandling, hvor man via tryk under fødderne stimulerer kroppens energibaner, der kan være blokerede pga. overbelastning, sygdom osv. Når disse energibaner er ublokerede flyder energien frit og kroppen kan restituere sig selv og komme i balance.

Ved zoneterapi er det muligt at målrette behandlingen på specifikke organer via tryk på zoner, der korresponderer på disse.
Et behandlingsforløb med zoneterapi vil typisk forløbe over 3-10 gange og vil samtidig være en udrensende proces.
Zoneterapi kan bruges akut – og er perfekt som forebyggende ca. en gang pr måned for at holde kroppen i balance.
Zoneterapi er især godt ifm. problemer med fordøjelse, kredsløb, menstruation, stofskifte, men kan afhjælpe eller lindre alle slags komplikationer.

Zoneterapi for babyer:
Jeg har rigtig gode erfaringer med zoneterapi til babyer med fordøjelses -og søvnproblemer, forkølelse, ondt i maven o.l. Babyer er yderst modtagelige overfor zoneterapi og behandles meget nænsomt og i kortere tid end voksne. Som regel nyder de at få nusset fødderne.
Du og din baby er velkommen i min klinik, men jeg tager også gerne hjem til jer, så behandlingen kan foregå i vante omgivelser.

Det er min erfaring at kombinationen zoneterapi, homøopati og healing er en meget virkningsfuld og stærkt vitaliserende behandlingsform, fordi den går ind på alle områder i dit liv.