Forløb over syv gange

Jeg tilbyder behandlinger med samtale, bøn og healing af ca halvandens times varighed. Denne healing kan sagtens stå alene, men kan også være en del af et forløb på flere gange.

Som theosishealer er jeg uddannet til at guide dig igennem et forløb på syv gange, hvor du arbejder med alle planer i dit liv, fysisk som følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt.
Det er et forløb som strækker sig over et halv år med intervaller på 3-4 uger, og du vil få masser af hjælp og støtte til det, du ønsker.

Vi følger de syv chakraer – et for hver gang – med hver deres tema:

Rodchakra: jordforbindelse, tryghed – materielt, fysisk
Harachakra: sanselighed, livskraft, spontanitet
Solar plexus: ego, jeg er, personlige behov og følelser
Hjertechakra: kærlighed – imellem mennesker, til dyr, til jorden
Halschakra: dit udtryk og formidling, at tage imod og at give
Tredje øje: klarhed, integration – intuitivt, såvel som følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt
Kronechakra: din guddommelige forbindelse, dine værdier og formål

Der er to forskellige forløb:

Familiekarma healing, hvor du primært arbejder med dine nære relationer – til din familie, venner, partner, med fokus på, hvad de betyder for dit liv lige nu.
Personligkarma healing, hvor det mere handler om dig som person og sjæl – dine dybe overbevisninger, dine livsmønstre, måske dit livs formål.

For at du kan starte på et personligkarma healingsforløb, skal du have gennemgået et familekarma healingsforløb.

Begge forløb handler om at du gir slip på begrænsende tanker, følelser og handlemåder – og giver plads til at være hele dig i frit udtryk. Det giver balance og ro til at koncentrere dig om det, du ønsker i dit liv – og til at gøre det.

Du vil opdage, at en sidegevinst er, at også din krop kommer mere i balance, og at fysiske gener bliver nedtonet eller helt forsvinder.

Omvendt hvis du kommer med primært fysiske symptomer, vil du opdage, at du kommer mere i balance psykisk og følelsesmæssigt – fordi hvad der sker i kroppen og psyken afspejler sig i hinanden.