Homøopati

Jeg tilbyder homøopatisk rådgivning ifm zoneterapi og healing, samt opfølgning pr telefon.

Jeg har rigtig gode erfaringer med homøopatisk behandling til babyer med forstoppelse, ondt i maven, forkølelse, vædske i ørerne, søvnbesvær og uro.

Men alle kan have stor glæde af homøopatisk behandling – f.eks. ubalance omkring fordøjelse, menstruation, søvn, immunforsvar (eksempelvis gentagne forkølelser, blærebetændelse). Desuden har jeg rigtig gode erfaringer med homøopati til at afhjælpe problemer i.f.m. stress, angst, depression, manglende livglæde og manglende energi.

Homøopati er en meget blid og effektiv behandlingsform, den bygger på en viden om, at hvis kroppen er i balance, vil den være selv helbredende. Derfor går homøopatisk behandling ud på at skabe balance – både i krop, sind og ånd -hvilket betyder, at man behandler årsagen til ubalancen – og ikke blot symptomerne. Derved kommer vi bag om sygdommen og får den opløst – i stedet for blot at neddæmpe den.

Homøopatisk medicin består kun af naturlige ingredienser uden bivirkninger og er så stærkt fortyndet, at alle kan tåle det – også babyer.

Læs mere om homøopati på Foreningen Almas hjemmeside: alma-info.com